/ Un milion de motive
Episod:
Share

Viața ta are o coloană sonor. Fiecare notă înaltă, fiecare notă joasă și fiecare ritm alcătuiesc ceea ce ești tu. Nu lăsa zilele să treacă una după alta, fă din ele o listă de piese ce merită cântate!

Această serie frumoasă și senină folosește cântece populare pentru a ilustra adevăruri biblice. Piese precum „Million Reasons” al lui Lady Gaga au un succes uriaș la radio, dar noi le folosim pentru Cristos. Fiecare mesaj cuprinde o interpretare extraordinară a unui cântec și ajută oamenii care vin la biserică să audă cuvintele cu un înțeles total nou. 

Life.Church are licență pentru folosirea acestor mesaje și a cântecelor pe care le folosește în cadrul serviciilor de biserică până pe 1 mai 2018. Vă rugăm să respectați artiștii și piesele lor needitând sau tăind materialele video sub nicio formă și vă rugăm să nu le încărcați pe platformele sociale sau pe website. Dacă vrei să oferiți oamenilor care vin la biserică posibilitatea de a revedea mesajele, pot vedea atât predicile, cât și piesele muzicale până pe 1 mai  2018 pe pagina Life.Church Watch.


Versetul zilei:
Share


Seriale
Diferit
4 Mesaje
Legământul
4 Mesaje