/ Stingeți întunericul
Episod:
Share

Întunericul care plutește amenințător peste viața ta nu va ține o veșnicie. Inima sfâșiată se vindecă. Suferința este temporară. Să primim lumina și să vedem durerea cu alți ochi, să o privim Prin ochii unui leu. 

În această serie în două părți, pastorul Levi Lusko de la Fresh Life Church vorbește despre rolul pe care l-au avut viața și moartea fiicei lui, Lenya, în familia lor de când ea a părăsit lumea aceasta. 

·  Stinge întunericul, săptămâna 1: Pastorul Levi folosește 2 Timotei 1:10 pentru a ne arăta cum a stins Isus întunericul și a adus lumina prin Evanghelie. Pastorul Levi ne oferă patru mijloace care ne ajută să supraviețuim durerii: gândindu-ne cât de aproape este Cerul, făcând parte dintr-un grup mic, înfruntând frontal durerea și chemându-l pe Dumnezeu.

·  Prin ochii unui leu, săptămâna 2: Folosind  2 Corinteni 4:16, pastorul Levi ne învață cum să vedem puterea lui Cristos în durerea noastră. Trebuie să vedem viața prin „telescopul credinței”, să înțelegem că Dumnezeu este credincios chiar și în ceea ce noi nu putem vedea. Ochiul liber nu este de încredere. Ar trebui să ne pregătim pentru încercările care încă nu au venit peste noi și să Îl lăsăm pe Dumnezeu să ne folosească durerea. 

 


Versetul zilei:
Share


Seriale
Diferit
4 Mesaje
Legământul
4 Mesaje